A Tribute to Rock & Disco Inferno

I ett unikt samarbete med Contrast AB presenterar vi väldigt annorlunda och väldigt roliga företagskvällar med musikfrågesport av den lite fetare sorten. Dessa koncept kan du endast boka via Contrast AB, som också kan ge dig mer information.

 

A tribute to Rock – Visst har alla en förkärlek till musik och då inte minst till rock’n roll. Musik skapar stämning, musik skapar glädje och musik skapar drag, vilket är precis vad vi är ute efter denna afton. Förutom att vi skall äta gott, klä oss i hårdrocks t-shirts och pudelrockarperuker, dricka gott och umgås, så skall vi även tävla i musik.”

 

Disco Inferno – får middagsgästerna att ryckas med i de svängande och glammiga låtarna. Aktiviteten bjuder på flera tävlingsmoment som verkligen engagerar och entusiasmerar deltagarna. En riktig discogrupp står för underhållningen och konferencierskapet. Deras discopassion syns verkligen och de bjuder gästerna på en stimulerande återblick till sjuttio- och åttiotalens glittriga dansgolv. Givetvis får alla ‘John Travoltas’ sträcka ut benen med klassiska moves runt borden!”

Wonderband - Ett sexstjärnigt coverband & partyband